Naar de hoofdinhoud

Wat gebeurt er met gebruikers en stoelen bij het verwijderen van een winkel?

In dit artikel leggen we uit wat er precies gebeurt met gebruikers en stoelen die gekoppeld zijn aan een winkel die je verwijdert in MarktMentor.

Geschreven door Lars Hurkmans

In MarktMentor zijn organisatieleden, open uitnodigingen, de koppeling met een bol-winkel en betaalde capaciteit afzonderlijke onderdelen.

Organisatie verwijderen of bol-winkel ontkoppelen

  • Verwijder team: verwijdert de MarktMentor-organisatie. De lidmaatschappen van die organisatie eindigen en de gebruikers hebben geen toegang meer tot die organisatie.

  • Koppel bol-winkel > Ontkoppelen: verwijdert alleen de koppelgegevens van de bol-winkel. De organisatie en de lidmaatschappen blijven bestaan.

Toegang of een uitnodiging verwijderen

Als je de toegang van een teamlid of een open uitnodiging verwijdert, trek je die toegang of uitnodiging in. Hiermee wordt het betaalde aantal extra gebruikers niet automatisch verlaagd.

Betaalde capaciteit afzonderlijk aanpassen

  1. Verwijder eerst de toegang van het teamlid of de open uitnodiging die niet meer nodig is.

  2. Ga naar Abonnement.

  3. Open Extra gebruikers.

  4. Verlaag de hoeveelheid als het getoonde minimum dit toestaat.

Teamleden met toegang en open uitnodigingen tellen mee voor het minimum. Daardoor kun je de hoeveelheid niet lager instellen dan het minimum dat bij Extra gebruikers wordt getoond. Het verwijderen van toegang of een uitnodiging is dus niet hetzelfde als het verlagen van Extra gebruikers.

Was dit een antwoord op uw vraag?