Als een gebruiker geen toegang meer nodig heeft tot een winkel, kun je het winkellidmaatschap verwijderen.
Gebruiker verwijderen
Ga naar Instellingen > Winkels.
Klik bij de juiste winkel op het tandwielicoon naast de kolom Status.
Klik op Ga naar winkel instellingen.
Zoek de gebruiker die je wilt verwijderen.
Klik op het prullenbakicoon naast de naam van de gebruiker.
Bevestig dat je de gebruiker wilt verwijderen.
De gebruiker heeft daarna geen toegang meer tot de gegevens en functies van deze winkel.
Open uitnodiging verwijderen
Zoek de open uitnodiging bij de leden van de juiste winkel en verwijder deze. De genodigde kan de verwijderde uitnodiging daarna niet meer gebruiken om lid te worden.
Controleer daarna de betaalde capaciteit
Het verwijderen van een gebruiker of open uitnodiging verlaagt de betaalde capaciteit niet. Beheer dit afzonderlijk:
Klik in de zijbalk links op Abonnement.
Open Extra gebruikers.
Verlaag de capaciteit als het getoonde minimum dat toestaat.
Geaccepteerde winkellidmaatschappen en open uitnodigingen tellen mee voor dit minimum. Een verwijderde toegang betekent dus niet dat de bijbehorende betaalde capaciteit al is aangepast.
Je kunt een gebruiker later opnieuw uitnodigen als die weer toegang nodig heeft.