Alle collectiesProduct Research
Hoe voeg ik producten toe aan de Product Radar?
Mathijs Frenken avatar
Geschreven door Mathijs Frenken
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Je kunt op 3 manieren producten toevoegen aan de product radar:

1. Product Database

2. Productoverizcht

3. Niche Verkenner

Producten toevoegen via de Product Database

1. Klik op producten die je wilt toevoegen

2. Klik op voeg toe aan product groep

3. Maak een productgroep aan of kies een bestaande productgroep

4. Voeg de producten toe

Tip: Je kunt alle producten van een pagina in een keer toevoegen door op het selectievakje linksboven te klikken

Product Overzicht

1. Ga naar het Productoverzicht en klik op "voeg toe aan product groep"

2. Maak een productgroep aan of kies een bestaande productgroep

3. Voeg de producten toe

Niche Verkenner

1. Open de niches van een zoekwoord

2. Selecteer een Niche

3. Ga naar top-producten en selecteer de producten die je wilt toevoegen

4. Klik op voeg toe aan product groep

5. Maak een productgroep aan of kies een bestaande productgroep

6. Voeg de producten toe