Alle collectiesAlgemene vragen
Hoe kan ik mijn bol-winkel koppelen?
Mathijs Frenken avatar
Geschreven door Mathijs Frenken
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Je kunt jouw bol-winkel koppelen door naar Prestaties -> Winkel te gaan. Vervolgens zie je het volgende scherm:

Klik hier op de knop Connect hier je bol-winkel Vervolgens zal je doorgestuurd worden naar de volgende pagina:

Let op: Het is mogelijk dat je teruggestuurd wordt naar de login in plaats van naar MarktMentor. In dit geval kun je proberen je cookies te resetten of een incognito browser te openen. Helaas kunnen wij hier niets aan doen en ligt dit probleem aan bol zijn kant.